GP3

Még mindig kiráz a hideg - Kiss Pál Tamás

"Végig megpróbáltam nyugodt maradni, és csak arra figyeltem, hogy ne hibázzak" - nyilatkozta a leintés után a vasárnapi futam magyar győztese.

Vasárnap a GP3-as sorozat barcelonai második futamát egy magyar fiatalember, Kiss Pál Tamás nyerte. Tech1 Racing miskolci pilótája jól jött az újraindított rajtból, majd magabiztosan tartotta végig az első helyet, ezzel élete első GP3-as futamgyőzelmét aratta.

"Fantasztikus ez az érzés, még mindig kiráz a hideg, ha arra gondolok, amikor megláttam a kockás zászlót. Mindent köszönök azoknak, akik idáig segítettek, hogy ezt a pillanatot átélhessem. Nem tagadom, könnyeztem a dobogón, amikor eljátszották a Himnuszt. Végig megpróbáltam nyugodt maradni, és csak arra figyeltem, hogy ne hibázzak. A Tech1 Racing fantasztikus autót biztosított a számomra. Ráadásul a konstruktőrök között átvette a csapat a vezetést, és a győzelmemmel már az idei harmadik dobogós helyet szereztük meg. Életem egyik legszebb napja volt" – mondta Kiss Pál Tamás, aki június 1-2-án a Hungaroringen látható majd, amikor a GP+ mezőnye hivatalos tesztre a magyar pályára látogat.