ZTE

Csank szerint a sorsolásuk nem volt ideális

A ZTE vasárnap legyőzte 3-1-re a Szolnok csapatát idegenben, ezzel a DVSC-t megelőzve a negyedik helyen végzett a Monicomp Ligában. A mérkőzés után a két vezetőedző a Zalai Hírlapban értékelt.

Simon Antal (Szolnok): Gratulálok a ZTE-nek. Rúgtunk egy kapufát, szereztünk szerintem még egy szabályos gólt, ezt ugyan a játékvezető nem adta meg, a racionális ZTE megérdemelten győzött. Köszönettel tartozunk a vezetőknek, tavasszal szerintem jól teljesítettünk, de sajnos ez sem volt elég a bent maradáshoz.

Csank János (ZTE): A sorsolásunk nem volt a legideálisabb az utolsó fordulóra, mert mindkét ellenlábasunk hazai környezetben lépett pályára, s ahogy várható volt, közülük az egyik csapat nyert. Az volt a célunk, hogy ezt a találkokozót mindenképpen megnyerjük. Sajnos nem játszottunk olyan jól, mint ahogy azt szerettem volna, de ennek ellenére begyűjtöttük a fontos három pontot. Február óta ez volt a 23. mérkőzésünk, ez látszott is a társaságon, mert sokan húzták, jegelték a lábukat, vagyis a szezon végére már sok gonddal küzdöttünk.