Ferencváros

Győzelemmel szeretnék búcsúzni - Dragóner Attila

A visszavonulás előtt álló védő ferencvárosi védő, Dragóner Attila a Pápa elleni győzelemmel zárná pályafutását. A játékos 1997 óta szerepel az Üllői úton, két külföldi légióskodást leszámítva.

Már akkor is nagyon nehezen éltem meg, hogy befejezem a pályafutásomat, amikor erről úgy egy hónapja döntést hoztam. Azóta pedig napról-napra nehezebb. Szombathelyről mikor hazaértünk és leszálltunk a buszról, azonnal eszembe jutott, hogy nem fogok többet együtt utazni a csapattal. Elmaradnak a kártyapartik és a csapaton belüli mindennapok is múlttá válnak. Ahogy közeledik a mérkőzés, egyre jobban kavarognak bennem az érzések, hogy mennyi mindent kaptam a Ferencvárostól és, hogy mennyi szép emlék köt ide" - olvasható Dragóner nyilatkozata a zöld-fehérek hivatalos honlapján.

Dragóner mindenképpen győzelemmel szeretne búcsúzni, amivel csapata bebiztosítaná az Európa Ligát érő harmadik helyet az idei kiírásban.

Egyértelműen győzelemmel szeretnék búcsúzni és arra is számítok, hogy a szurkolóink olyan hangulatot fognak teremteni, ami egy újabb élmény lesz számomra. Drukkereink nagyon magukénak érzik a klubot és nagyon szeretnék, hogy újra nemzetközi mérkőzéseken szerepeljen a Fradi. Nekem eszembe sem jut más, csak a győzelemmel történő búcsúzás” - tette hozzá a védő.