Liverpool

Dalglish segítője szerint nem kell nagy változás a Vörösök keretében

Steve Clarke, a Liverpool segédedzője szerint csak olyan játékosokra van szüksége a klubnak, akik valóban javulást hozhatnak, de ilyenekből is csak néhányra. Ha viszont nem találnak megfelelő jelölteket, akkor elég erős a keret a fejlődéshez.

Liverpool-címer"Erős csapatunk van" - kezdte mondandóját Clarke. "Sok olyan játékos, akik már bebizonyították, hogy jó képességűek. Ha találunk két-három olyan labdarúgót, akik hozzá tudnak tenni a játékunkhoz, akkor őket meg kell szereznünk, de ha nem akadunk ilyenekre, akkor is elég erős a keretünk a továbblépéshez. A fiataljaink is egyre jobbak, ami bővíti a lehetőségeinket. Ha ki tudjuk aknázni a rutinos játékosaink képességeit, és néhány srácot melléjük tudunk tenni, már sokat fejlődhetünk."

A Liverpool 2010-11-es szezonja jóval gyengébben sikerült, mint ahogy azt a szurkolók várták. A csapat sokáig csak a középmezőnyben tanyázott a Premier League-ben, az Európa Ligában pedig a legjobb 16 között búcsúztatta a később döntőbe jutó Braga. Az angol bajnokság utolsó fordulója előtt egypontos hátrányban vannak az ötödik, Európa Liga-indulást érő helyen álló Tottenham mögött, és vasárnap az Aston Villához látogatnak.