DVSC-TEVA

Varga József bízik a Ferencváros pontvesztésében

A DVSC-TEVA középpályása úgy véli, a zöld-fehéreknek kicsit feszültebb hangulatú bajnokijuk lesz, és ebből még jól is kijöhetnek Debrecenben.

dvscVarga József felépült sérüléséből, és vasárnap a záró fordulóban már játszhat a Haladás ellen. A debreceniek középpályása a dvsc.hu-nak beszélt sérüléséről.

"Újabb vizsgálaton voltam, úgy néz, hogy nincs szakadás a hasfalamban - mondta Varga József. - Tegnap már a csapattal készültem, igaz, erdei futás volt a program. Folytatom a felkészülést a többiekkel, és a hét további napjain dől el, hogy bírom a terhelést, lesznek-e esetleg fájdalmaim. Többféle mozgást is kipróbálunk, és ha nem adódik gond, akkor hétvégén esetleg már tudnak velem számolni."

A DVSC-TEVA csapatának a Haladás mellett a szintén vasárnap rendezendő Ferencváros-Pápa mérkőzésre is figyelni kell, ugyanis a zöld-fehérek egy ponttal megelőzik őket a tabellán.

"Sajnos nem a mi kezünkben van a sorsunk. Hiába nyernénk a Haladás ellen, ha a Fradi is hozza a meccsét, nem érünk oda a dobogóra. Mostanában nem úgy sikerültek a Fradi meccsei, mint ahogy szerették volna, ezáltal lehet, hogy kicsit feszültebb hangulatú bajnokijuk lesz, és ebből még jól is kijöhetünk. Mi mindenképpen arra készülünk, hogy itthon behúzzuk a Szombathely elleni mérkőzést. Nem lesz könnyű, de azt gondolom, hazai pályán megszerezzük a három pontot."