Edzőváltás

Paulo Sousa lesz a Videoton vezetőedzője - hivatalos

  • vidi.hu
megosztom

A bajnoki címet szerdán bebiztosító Videoton nem hosszabbít szerződést Mezey Györggyel, helyette a játékosként kétszeres BL-győztes, portugál és olasz bajnok, Eb-bronzérmes Paulo Sousa vezeti majd a szakmai munkát Székesfehérváron.

Paulo Souza

"A Videoton FC megállapodása Dr. Mezey György vezetőedzővel a 2010-2011-es Nemzeti Bajnokság végével lejár. A Klub vezetése ezúton is megköszöni Dr. Mezey György több mint három és fél éves tevékenységét a Klub irányításában. Személye megkérdőjelezhetetlenül összefonódott a Videoton FC átalakításával, új fejlődési pályára állításával és a Klub első bajnoki címének megnyerésével. Az a tudás és tapasztalat, amivel önzetlenül, fáradságot nem ismerve mellénk állt, elengedhetetlenül szükséges volt ahhoz, hogy három év alatt az ország legsikeresebb futballcsapatával büszkélkedhessen Székesfehérvár. Biztosak vagyunk benne, hogy Dr. Mezey György - a Mester - továbbra is kiválóan fogja érvényre juttatni szakmai tapasztalatát a hazai és a nemzetközi labdarúgás érdekében. Ehhez kíván a Klub vezetése és minden munkatársa további sok sikert és jó egészséget!

Egyúttal bejelentjük, hogy a Videoton FC vezetése szerződést kötött Paulo Sousaval, az egykori világhírű portugál labdarúgóval, hogy három évig vezesse a szakmai munkát klubunknál.

Paulo Sousa júniustól megkezdi a csapat felkészítését a nemzetközi szereplésre. Munkájához sok sikert kívánunk!"

megosztom