NB I előzetes

Bízom benne, hogy miénk lesz a három pont - Supka Attila

megosztom

A Supka Attila által irányított Budapest Honvéd az utóbbi öt mérkőzésén 12 pontot gyűjtő Újpestet fogadja a Monicomp Liga 29. fordulójának szombati mérkőzésén.

A Monicomp Liga 29. fordulójának szombati nyitó mérkőzése:

Budapest Honvéd-Újpest
15.00 (Sport 1)
v.:Vad II István

Szombaton kora délután fogadja a 11. helyezett Honvéd a Mészöly Géza által irányított Újpestet. A 7. pozíciót elfoglaló vendégek 12 pontot szereztek az utóbbi öt fordulóban, így jó kérdés, hogy tudják-e folytatni a szériát. A Honvéd már koránt sincs ilyen formában, a legutóbbi játéknapon 3-0-ra veszítettek a Győr vendégeként. Supka Attila ennek ellenére bizakodóan várta az lila-fehérek elleni összecsapást.

Újpest-Honvéd mérkőzés - Fotó: www.ujpestfc.huFotó: www.ujpestfc.hu

"Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az Újpest jó eredményeket ért el az utóbbi időben. Azonban bízom abban, hogy folytatódik a csapat eredményessége, és hazai pályán miénk lesz a három pont. Sajnos a hiányzók tekintetében nincs sok változás a szerdai találkozóhoz képest, azonban remélem, hogy akik megkapják a lehetőséget, élni tudnak majd vele" -mondta Supka a klub hivatalos honlapjának.

A Újpest az utóbbi fordulókban remek formát mutatott, ennek ellenére nem lesz könnyű dolga a vendégeknek, mivel sérülések, valamint szakmai okok miatt 11 játékosukra nem számíthatnak a Honvéd ellenében.

"Az elmúlt két nap legfontosabb feladata az volt, hogy szombatra minél frissebb legyen a csapat, és hogy hozzászoktassuk magukat a számunkra korai, 15:00 órás kezdési időponthoz. Tudjuk, hogy a Honvéd otthon masszív, eredményes játékra képes csapat, de szeretnénk az elmúlt hetek remek szériáját kihasználni. Az elmúlt öt bajnoki meccset figyelembe véve mi gyűjtöttük a legtöbb pontot a bajnokságban, ami a munkánk visszaigazolása, és szeretnénk a következő két mérkőzésen is minél eredményesebben szerepelni. Ezt a képzeletbeli rangsort nézve sajnálhatjuk igazán a Szolnok elleni meccset, amely igazán nagy pofon volt mindannyiunknak. A Honvéd ellen nem számíthatok Böőr Zoltánra, aki ebben a szezonban vezérré nőtte ki magát, játékával és viselkedésével irányt mutat a fiataloknak, és Balajcza Szabolcs társa ebben a szép feladatban" - nyilatkozta Mészöly a ujpestfc.hu-nak.

További mérkőzések:

Videoton-Győr 17.30
Pápa-MTK 19.00
Kaposvár-Szolnok 19.00
Kecskemét-Siófok 19.00


megosztom