Liverpool

Már várom a következő szezont Dalglish-sal - Pepe Reina

A Liverpool kapusa, az Európa- és világbajnok Pepe Reina eloszlatta a spekulációkat, és kijelentette, hogy a következő szezonban is marad a Vörösök játékosa.

Pepe Reina marad a Liverpool kapusa

A spanyol portás örömmel fogadta a hírt, hogy Kenny Dalglish menedzser további három évre aláírt a csapathoz, és részese szeretne lenni az "új Liverpool" felvirágoztatásának.

"Várom már a következő szezont. Remek hír, hogy Kenny Dalglish, Steve Clark és a technikai személyzet szerződést hosszabbított. Nagyon optimisták vagyunk mindanniyan, a helyes irányba haladunk" - nyilatkozta a 28 éves Reina a klub hivatalos oldalának.

"Mindig is azt mondtam, hogy készen állok a Liverpoollal az új kihívásokra. Decemberben és januárban volt egy kis kétely bennem, mert még a közelében sem voltunk annak, ahol most tartunk. Azt hiszem, mindannyian tisztában vagyunk azzal, mekkora a különbség az akkori teljesítményünk és a mostani között. Ezért nagyon bizakodunk a jövőt illetően."

"Persze az ötödik helyezés is kevés a klub hagyományaihoz és az elvárásokhoz, mindent meg kell tennünk, hogy jövőre eredményesebbek legyünk. Nagyon várjuk már a következő idényt, de előbb jól le kell zárnunk a mostanit."

A Liverpool vasárnap a Tottenhamet fogadja, egy győzelemmel végleg bebizosíthatja indulását az Európa Ligában. A Vörösök elmúlt három meccsüket megnyerték, 13-2-es gólkülönbséggel, míg a Spurs már hat kör óta képtelen a győzelemre, a BL-negyeddöntős csapat ereje kipukkadt a szezon végére, Kenny Dalglsih együttese az esélyese a párharcnak.