NFL

Bikarodeóval próbálkozik az NFL sztárelkapó

  • VNA

Az NFL-ben hivatalosan is munkaszünet (lock-out) van, így az unatkozó sztárok más sportbeli elfoglaltságot keresnek maguknak.

Chad Ochocinco a Cincinatti Bengals elkapója.
Az NFL következő szezonjáról továbbra sem lehet tudni semmit, így a hivatalosan lock-outnak hívott időszakban a liga játékosai más elfoglaltság után néznek. Vannak, akik sportbeli kihívást választják, így például a Dallas Cowboys irányítója, Toni Romo is elindult a US Open golftorna előselejtezőjében. Amíg azonban Romoról köztudott, hogy az NFL mellett évek óta magas szinten golfozik is, addig a Cincinatti Bengals szélső elkapója, Chad Ochocinco idegen területen tenné próbára tudását. Ő ugyanis a labdarúgás világába tett sikertelen kitérője (az MLS-ben szereplő Kansas City-nél járt edzésen) után ezúttal a bikarodeóban tenné próbára atletikus képességeit. A 33 esztendős játékos elfogadta a szervezők meghívását, így a hétvégén a Georgia állambeli Duluthban található versenyen üli meg a bikát.

Ha az extravagáns viselkedéséről ismert NFL-sztár ténylegesen bikára ül, akkor 10.000 dollár már mindenképpen garantált a részére. Amennyiben viszont Ochocinco legalább nyolc másodpercet kibír az őt ledobni szándékozó felbőszült bika hátán, akkor a szervezőktől egy autót kap ajándékba, valamint azt a jogot, hogy ő nevezheti el az általa megült bikát is. „Mindent szeretnék átélni az életben. Hamarosan elmondhatom azt is magamról, hogy egy igazi bikán ültem. De lehet, hogy majd a mennyországból tekintek vissza erre a kalandra, ha valami rosszul sül el" - írta Twitter oldalán Ochocinco a hétvégi kaland előtt.