Paksi FC

Böde úgy véli, nem hasonlít Messire

A Paksi FC középpályása szerint megfogta csapatát a hirtelen jött meleg, ezért néhány szituációban egymásra vártak a Siófok ellen.

paksBöde Dániel volt a Siófok elleni 3-1-es paksi győzelem egyik kulcsembere, fantasztikus szólógóljával fordított a dobogó második helyén álló alakulat.

„Nagyon bízom benne, hogy megtartjuk a második helyezésünket. A Vasas ellen egyszer már ünnepeltünk, mikor az első évben pont ellenük maradtunk bent. Remélem, hogy pénteken is tudunk majd ünnepelni, a második helyünket, hazai pályán. Kicsit megfogott bennünket a hirtelen jött meleg. És a gólt megelőzően, illetve akkor is, volt egy-két olyan szituáció, amikor egymásra vártunk. Ez eddig nem volt ránk jellemző, mert a nagy igyekezetben, sokszor majdnem egymást rúgtuk meg. De szerencsére ismét sikerült megfordítani a mérkőzést, és mindent egybevetve megérdemelten nyertük meg a meccset. Igaz, kettő-egynél volt a Siófoknak egy nagy helyzete, de nem éltek vele” – fogalmazott a paksifc.hu-nak a játékos.

Az atomvárosiak középpályása azt is elmondta, mosolygott a „paksi Messi” jelzőn, amit a Sport TV szakértőjétől, Nyilasi Tibortól kapott.

Hát… azért mosolygok rajta egy kicsit, mivel nem nagyon hasonlítok rá. Sem kinézetre, és technikai tudásra sem. Persze jól esik, és örülök neki, hiszen Messi nem kis játékos.”