Serie A

Van Gaal, Mazzarri és Villas-Boas esélyes a Juventus kispadjára - sajtóhír

A Luigi Del Nerivel elégedetlen torinói klub vezetősége, a Bayern München korábbi trénerével már találkozót is kezdeményezett.

Louis van Gaal Torinóban köt ki? - Fotó: AFP

Az Il Corriere dello Sport információi szerint újra Louis van Gaal felé fordult a Juventus figyelme. Ahogy arról korábban beszámoltunk, volt szó róla, hogy a holland szakember a torinói klubhoz tart, de aztán elcsitultak ezek a hangok. Az Öreg Hölgy vezetősége nem elégedett Luigi Del Neri munkájával, ezért helyette három másik jelölt került szóba.

Az egyik Walter Mazzarri, a Napoli mestere, akit viszont nehéz lenne elmozdítani csapata mellől, mivel jövőre a Bajnokok Ligájában mutathatja meg, mire képes, ellentétben a Juventussal. Gondolkodik a vezetőség André Villas-Boason is, neki állítólag egy komoly kivásárlási összeg szerepel a portói szerződésében. A harmadik megoldás tűnik a legegyszerűbbnek, aki nem más, mint Louis van Gaal.

A Bayern Münchentől távozó holland tréner szabad, ezért az olasz lap információi szerint Fabio Paratici, a Juventus sportügyeiért felelős igazgatója már találkozót is kezdeményezett az Ajax korábbi sikeredzőjével.