Hathárom Rádió

Tomori, Gerendás és Hajnal lesznek a Magaslabda vendégei szerdán

Címkék:

Szerdán este 18 órától ismét jelentkezik a Hathárom Rádió Magaslabda című műsora, amelyet kizárólag a hatharom.hu-n hallgathattok. Az adásban ismét több sztárvendég szólal meg, beszélgetünk Tomori Zsuzsannával, Hajnal Tamással és Gerendás Györggyel is.

A heti rendszereséggel jelentkező Magaslabda című műsorunk szerdán este 18:00-tól ismét hallható a hatharom.com-n. A műsorban szó lesz többek között a Ferencváros női kézilabda csapatának a spanyol Mar Alicente elleni KEK-döntő visszavágójáról. A találkozóval kapcsolatban Tomori Zsuzsannát, a Fradi válogatott átlövőjét kérdezzük. Beszélgetünk a magyar vízilabdacsapatok nemzetközi szerepléséről is, vendégünk lesz Gerendás György, a ZF-Eger pólosainak vezetőedzője. Témánk lesz továbbá a labdarúgók súlyos sérülésekből való felépülése, a visszatérés nehézségei, ennek apropóján Hajnal Tamást, a héten a VfB Stuttgarttal kétéves szerződést aláíró magyar válogatott középpályást faggatjuk.

Ismét lesz nyereményjáték, és várjuk a műsorral kapcsolatos észrevételeiteket, hozzászólásaitokat itt, és a facebook oldalunkon egyaránt.

Az előző adást teljes egészében meghallgathatjátok alább.