Liverpool

Suárez minden középpályás álma - Gerrard

A Liverpool hétfőn este 5-2-re alázta a Fulhamet idegenben, a sikerben jelentős érdemei voltak a mesterhármast jegyző Maxi Rodríguez mellett Luis Suáreznek is. Az uruguayi csatár lőtte az ötödik gólt, és további két másik találat előkészítésében is benne volt. A sérült csapatkapitány, Steven Gerrard szerint Suárezt öröm nézni játék közben, minden középpályás ilyen társról álmodik.

Suárez négy gólnál és hat gólpassznál jár új klubjában

"Louis mozgékonysága, labdakezelése, tudatossága szenzációs. A középpályások álma, öröm nézni őt játék közben. A hozzáállása fantasztikus, állandóan azon van, hogyna tudná megszerezni a labdát. 5-1-es állásnál, a 92. percben is ugyanolyan tűzzel játszik" - nyilatkozta Gerrard a mérkőzés után.

A riporter kérdésre, miszerint sokan máris Carlos Tévezzel hasonlítgatják Suárezt, a középpályás így válaszolt: "Igen, nagyon hasonló a stílusok. De mival csapattársamról van szó, elfogult vagyok. Alig várom már a következő szezont, hogy együtt játszhassunk. Remélem, a mostani idényt további két győzelemmel fejezzük be, és akkor minden adott a nyári felkészüléshez és a remek rajthoz."

"Kenny összekovácsolta a csapatot. Mindekihez tisztelettel és bizalommal közelít. Megváltoztak az edzési módszerek, és a fiúk nagyon élvezik a játékot. Látjuk a különbséget a pályán. Ha egy focista örömmel, mosolyogva végzi az előírt gyakorlatokat, akkor általában az eredmények is javulnak, ahogyan most is" - mondta a januárban érkezett menedzserről Gerrard.