NB I

A Pápa a hajrában mentett pontot Angyalföldön

  • MTI
megosztom

A Pápa a hajrában egyenlítve 1-1-es döntetlent ért el a Vasas otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 28. fordulójának keddi játéknapján.

Bár pápai lehetőséggel indult a mérkőzés, az első félidőben inkább a Vasas akarata érvényesült, a hazaiak azonban csak egy lesállásból született gólt szereztek, így döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A szünetben mindkét edző cserékkel próbált frissíteni együttesén, de a játék színvonala ettől nem emelkedett. A Vasas fölénye a félidő derekán góllá érett. A Pápa - kissé váratlanul - a hajrában egyenlíteni tudott, így megőrizte hét éve tartó veretlenségét a fővárosi gárda ellen. Az angyalföldiek hét éve nyeretlenek bajnoki mérkőzésen a Pápa ellen.

Monicomp Liga, 28. forduló:

Vasas-Híd - Lombard FC Pápa 1-1 (0-0)

Illovszky Stadion, 1000 méző, v.: Böcskei

Vasas-Híd: Németh G. - Kulcsár D., Mileusnic, Gáspár, Katona M. - Lázok (Arsic, 74.), Kovács G., Lisztes, Rezes - Ferenczi, Szilágyi P. (Beliczky, a szünetben)

Lombard FC Pápa: Szűcs L. - Nagy S. (Takács P., a szünetben), Tóth G., Supic, Németh M. - Rebrik, Gyömbér, Bárányos - Quintero (Szabó Zs., a szünetben), Maric, Palkó (Bali, 71.)

Gólszerző: Beliczky (67.), illetve Bali (86.)

NB I 28. forduló

megosztom