Manchester City

Mourinho nem tudott kezelni, Mancini teljesen más - Balotelli

Te egy idióta vagy, nem tudom, miért vettelek meg? - mondta Roberto Mancini az olasz csatár kijevi kiállítása után, ő azonban nem haragszik menedzserére.

Mario Balotelli elégedett Roberto Mancinivel - Fotó: AFP

Balhés, kezelhetetlen és önfejű. Legalábbis így jellemezik Mario Balotellit legtöbben a futball világában. A játékos azonban egészen másképpen gondolja, szerinte csak José Mourinho ragasztotta rá ezeket a jelzőket, akivel az Internél dolgozott együtt.

„Talán csak Mourinho mondja ezeket rólam, mert nem tudott kezelni. Nem tudom, miért. Nem tudott megérteni, Mancini most azt csinálja, amit ő nem tett meg... Sokban különböznek egymástól. Mindketten remek edzők, de különböző emberek. Mancini támogat engem, a portugál pedig nem ezt tette. Amikor valami problémám volt, mindig szembe ment velem. Azt hiszem, Mourinho azért tette, amit tett, mert talán hasonló a karakterünk” - vonta le a következtetést a 20 éves játékos.

Balotelli szerint semmi ok arra, hogy Roberto Mancini távozásáról szóljanak a hírek, hiszen jövőre a Bajnokok Ligájában indulhatnak, és remek pedagógus az olasz.

„Mancini sokszor segít nekem, de amikor a Dinamo Kijev ellen kiállítottak az Európa Ligában, „kinyírt” engem. Azt mondta: Te egy idióta vagy, nem tudom, miért vettelek meg? Ennek ellenére a médiában nem ezt mondta, hanem megvédett. Ha valamit mond nekem, azt komolyan gondolja, sosem hazudik. Roberto remekül teszi a dolgát, miért kellene edzőt váltanunk?”