Férfi kézilabda NB I

A helyzetünk nem valami rózsás - Skaliczki László

A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorának pénteki adásában nyilatkozott a Veszprém elleni bajnoki döntő első mérkőzéséről, és a következő, vasárnapi összecsapásról.

Úgy gondolom, hogy a támadások előkészítésében rengeteg hibát követtünk el, a beállót kerestük, de nem mindig találtuk, amiből sok könnyű gólt lőtt a Veszprém, ráadásul Perics remekül védett. A helyzetünk nem valami rózsás” - kezdte nyilatkozatát Skaliczki.

A szegedi klub honlapján megjelent közleményről, miszerint a Magyar Kézilabda-szövetséghez fordultak a játékosok testi épségének védelmében, annyit mondott, hogy ő maga nem érzékelte, mivel a mérkőzéssel és a taktika megvalósításával volt elfoglalva.

Ebben a bajnokságban a Veszprém kiemelkedett, más szinten játszottak. A legfiatalabb játékosuk 25 éves, míg nálunk 9 játékos van e kor alatt, tehát rutinban, tapasztalatban a csapatom felett állnak. Én azt hiszem, képesek lehetünk bravúrra, de nagyon nehéz lesz, mivel három rutinos válogatott játékosaink hiányzik ebből a szűk keretből. Nem tudom, hogy a fiatal „csikó”csapatom mire lesz képes.