NB I előzetes

A dobogó a cél, nyerni akarunk - Maróti Béla

A Monicomp Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén a Ferencváros fogadja a Debrecent. A zöld-fehérek középpályása, Maróti Béla szerint ha a dobogón akarnak végezni, nyerniük kell a címvédő ellen.

Mindkét klub a dobogóra hajt - Fotó: www.dvsc.hu
Szoros meccsre számítok, de remélem a vége más lesz. A Debrecen hullámvölgybe került, bár úgy tűnik, az új edzővel sikerül ebből kimászniuk. Nekünk a dobogó a célunk, ezért mindenképp nyerni akarunk” - nyilatkozta a középpályás a zöld-fehérek hivatalos honlapján.

Azt gondolom, hogy a Debrecen még most is erős kerettel rendelkezik, de nálunk is vannak nagyon jó játékosok. Önbizalommal teli játékot kell produkálnunk, sajnos tavasszal ez nem mindig volt ránk jellemző. Ha bátran játszunk és hozzuk azt, amit tudunk, akkor legyőzhetjük a címvédőt” - tette hozzá Maróti.

A vendégek vezetőedzője, Kondás Elemér is hasonlóképp vélekedik a találkozóról.

Otthon a Ferencváros biztos, hogy harapni fog. Mindig is harapott, idegenben is. A Ferencvárosnak mindig is volt egy győzelmi kényszere. Úgy gondolom, a srácoknak ugyanolyan elszántsággal, ugyanolyan akarattal kell játszaniuk, ugyanolyan fegyelmezetten, mint a legutóbbi két meccsen, és akkor ismét eredményesek tudunk lenni"- mondta a vezetőedző a dvsc.hu-nak.

Monicomp Liga, 26. forduló:

Ferencváros-Debrecen 17:30 Űllői út