NB I

Nyert, de még kieső helyen az MTK

  • MTI
megosztom

Az utolsó előtti MTK szombaton hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Szolnokot, mely így szinte kilátástalan helyzetbe a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulója után.

Pál András góljával nyert az MTK - Fotó: fn.hu

Az MTK már a 2. percben megzörgette a szolnoki kapufát, s az egész első félidőben mezőnyfölényben játszott, de gólt csak a 35. percben, Pál akrobatikus megmozdulása után sikerült szereznie.

A második játékrészben nagyobb hangsúly fektetett a támadásokra a vendégcsapat, ennek köszönhetően több lehetősége volt az MTK-nak a gyors ellentámadásokra. A hazaiak kétszer is kapufáig jutottak, újabb gólt azonban nem szereztek. Garami József együttese egy pontra megközelítette a tabellán a 14., s ezúttal a Haladás ellen döntetlent játszó Siófokot, és kilenc ponttal előzi meg a szolnokiakat.

MTK Budapest-Szolnoki MÁV FC 1-0 (1-0)

Hidegkuti Stadion, 600 néző, V: Szabó Zs.

MTK: Hegedűs - Wolfe (Vukadinovic 55.), Szekeres, Vukmir, Sütő - Könyves (Eppel 75.), Kanta (Gál 81.), Ladányi, Pátkai - Hrepka, Pál A.

Szolnok: Melnicenko - Milicic, Máté P., Durovic, Szalai (Antal 85.), Vukomanovic - Fitos (Gosic 71.), Búrány (Ngalle 62.), Némedi, Jokic - Zsolnai

Gólszerző: Pál A. (35.)

megosztom