Angol foci

Lehallgatták Wayne Rooneyt

  • VNA

Perre számíthat az egyik legismertebb brit bulvárlap, amely a Scotland Yard információi szerint lehallgatta Wayne Rooney telefonját.

Wayne Rooney a Manchester United labdarúgója Angliából származó információk szerint a News of the World nevű brit bulvárújság 2005 és 2006 között lehallgatta Wayne Rooney telefonjának hangpostáját. A Bajnokok Ligája elődöntőjében szereplő Manchester United támadója Twitter oldalán keresztül megerősítette, hogy erre utaló dokumentumokat kapott a Scotland Yardtól. „Úgy néz ki, mintha egy újság meghekkelte volna a telefonomat” - írja Rooney mikroblogjában.

A News of the World című újság volt az, amely az elmúlt években rendre exkluzív információkkal állt elő arra vonatkozóan, hogy az angol válogatott erősségének is számító Rooney prostituáltakkal tölti szabadidejét. Az újság ellen már többször indult eljárás lehallgatási ügyekben, több újságírója és magánnyomozója is bíróság elé került már korábban hasonló jellegű lehallgatási ügyekből kifolyólag. Rooney az első hírek szerint perre készül az újság ellen.