Ferencváros

Prukner szerint sokszor nem kapnak egyenlő elbírálást

A Ferencváros szakmai igazgatója a szezon végén videót vágna össze, amiből kiderül, a játékvezetők nem védik a támadófutballt.

Prukner László szerint a Debrecen ellen minden eldőlhet

A Ferencváros szerdán kikapott a Kaposvártól 2-1-re, így lecsúszott a Monicomp Liga dobogójáról. Prukner László, a fővárosiak szakmai igazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendégeként nyilatkozott másnap a történtekről.

„Sisa Tibor munkája ez a kaposvári csapat, már kevésbé kötődöm hozzájuk. Megvannak a kötődéseim, de ezt függetleníteni lehet a mostani helyzetemtől. Megsüvegelve a Kaposvár eddigi eredményeit szerettünk volna lelkünk mélyén a dobogón végezni, előrelépni az őszi negyedik helyről. Tettünk érte, de a sors nem nagyon akarta. Hibáztunk mind a két gólnál, de nagyon sok esetben nem kapunk egyenlő elbírálást. Nem tisztem a játékvezetőkkel foglalkozni, a labdarúgás szereplőinek össze kell fogni. A szezon végén lehet összevágok egy videót, amiben látni lehet majd, hogy a támadófutballt nem védi a játékvezetés.”

A szakvezető szerint a fordulópont a DVSC elleni vasárnapi összecsapás lehet a zöld-fehérek életében.

„Ha a Debrecen ellen nyerni tudunk, akkor látok esélyt arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Vannak nehézségeink, de megpróbáljuk kihozni a játékosokból a legtöbbet. Komoly mentális felkészítést kell végrehajtanunk, ez azért összességében zavaró tényező. Az új menedzsment dolgozik azon, hogy a számlákat kiegyenlítse, de az akarat ellenére, ez még nem nagyon sikerült.”