Bajnokok Ligája

Gerard Piqué szerint a Real megint nem akart futballozni

megosztom

A Bajnokok Ligája elődöntőjében Madridban aratott 2-0-s barcelonai siker után a katalánok természetesen elégedetten nyilatkoztak.

Gerard Piqué és Guardiola is elégedett volt - Fotó: AFP

Josep Guardiola szerint Keita volt a találkozó egyik kulcsfigurája, aki sok Real Madrid támadást akasztott meg a középpályán.

„Tizenkét saját nevelésű játékossal érkeztünk Madridba, büszkék vagyunk erre a tényre. Kijavítottunk néhány dolgot, amit a kupadöntőn elrontottunk. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, a csapat nagyon agresszív volt, sok párharcot nyertünk, amiben Keita nagy szerepet vállalt. 90 percre vagyunk a Bajnokok Ligája döntőjétől, megpróbálunk ott lenni. Óvatosnak kell lennünk„ – nyilatkozta a találkozót követően Josep Guardiola, aki elkerülte a szócsatát Jose Mourinhóval.

Gerard Piqué remekül játszott a találkozón, a Barcelona védője által irányított védelem magabiztosan verte vissza a szórványos madridi rohamokat.

„Jól harcoltunk és jó eredményt értünk el. De most már a második meccsel foglalkozunk. Mindig ugyanaz a recept, a Real nem akart futballozni a saját stadionjában. A durvaság határát súrolták, ha a tűzzel játszol, megéghetsz” – fogalmazott a középső védő.

Xavi szintén elégedett volt az eredménnyel, szerinte jogos volt Pepe kiállítása.

„Csak a futballról szeretnék beszélni. Mindig vannak a játékvezetőknek döntései, amiről később beszélni lehet. Néha ellened ítélnek, néha a javadra. Tisztán láthatta mindenki, hogy jogos volt Pepe kiállítása” –jelentette ki a középpályás.

megosztom