Összefogás

A Ferencváros vezetősége összefogásra buzdít

  • FTC
Címkék:

A Ferencváros vezetősége a jelenlegi cseppet sem kellemes helyzetben a következő összefogásra buzdító közleményt tette közzé a csapat honlapján:

Fogjunk össze!

FerencvárosA Ferencváros szurkoló tábora néha az egekig emel, olykor viszont a földbe tipor. Gyertek ki a DVSC ellen és szálljatok harcba a csapat oldalán! Bíztassátok őket, hogy kihozzák magukból a maximumot, hogy "meghaljanak" értetek és a zöld-fehér címerért a pályán...

Lássuk be, a csapat jelenlegi helyezése, erőn felüli teljesítmény, hiszen a Ferencvárosi Torna Club labdarúgás fennállásának legnehezebb időszakát éli, az elmúlt évek hibás döntései miatt.

Előrébb lépni csak együtt tudunk. Mutassátok meg, hogy a Fradisták még a legnehezebb időszakban is - amikor minden ellenünk szól, és az ellenfeleinken segít a sors - képesek az összefogásra! Hogy nem fordulunk egymás ellen, nem gyártunk összeesküvés elméleteket, hanem azt nézzük mi az, ami összeköt bennünket! A Fradi szív, mely még a komoly nehézségek ellenére is ott dobog mindannyiunkban.

A széthúzás most ellenfeleinken segít, ne őket támogassuk!

Ússzon ismét zöld-fehérben a lelátó és zengjen a Hajrá Fradi!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Ferencváros pénteken este 19 órától szurkolói ankétot tart, ahol a szurkolók elmondhatják véleményüket a csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatban.

Helyszín: Hotel Tulip Inn Budapest Millennium
(Cím: 1089 Budapest, Üllői út 94-98.) Millennium Terem