Bajnokok Ligája

Nem érdekel a szép játék, csak nyerjünk - Marcelo

A Bajnokok Ligája elődöntőjének második párharcában a két spanyol sztáregyesület, a Real Madrid és az FC Barcelona mérkőzik meg egymással. Az első mérkőzést ma este 20.45-kor játsszák le a felek a madridi Bernabéuban. Az meccs előtti sajtótájékoztatón részt vett a blancók balbekkje, Marcelo. A kreativitásáról híres brazil számára mindegy a mutatott játék, amennyiben sikerül legyőzniük a katalánokat.

Marcelo, a Real Madrid brazil balbekkje nyilatkozik a Real Madrid-Barcelona Bajnokok Ligája elődöntő előtt
A brazil úgy véli, rengeteget fejlődött azóta, mióta a Real Madridhoz igazolt.
"Sokkal érettebb játékos lettem. Agresszívabban játszom, és boldog vagyok, ugyanis folyamatosan fejlődöm minden nap és minden mérkőzésen."

Marcelo nehéz és egyben szórakoztató mérkőzésre számít, amelynek véleménye szerint nincs kimondott esélyese.

"Nincs favorit olyan mérkőzésen, mint amilyen a szerdai lesz. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, biztosan szórakoztató lesz a nézők számára. A múlt  nem befolyásol semmit sem, mindenki játszani akar ezen a meccsen."

Számára egy dolog a fontos, a győzelem. A mutatott játék nem érdekli őt, ugyanis elmondása szerint lehet jól játszva vereséget szenvedni, amely semmit sem ér.

"Továbbra is ugyanúgy dolgozunk, mint korábban, és azt tesszük, amire az edző megkér minket. Inkább győzzünk rossz játékkal, mint jól játszva szenvedjünk vereséget. A legnagyszerűbb természetesen az lenne, ha jó játékkal nyernénk. Az elsődleges szempont azonban a győzelem" - zárta mondandóját a brazil balbekk.