Liverpool

Aquilani után Cole is távozhat

megosztom

Angol lapértesülés szerint Alberto Aquilani után Joe Cole is elhagyhatja nyáron a Liverpoolt. A korábbi angol válogatott játékosnak sem sikerült megváltania a hozzá fűzött reményeket, így év végén új csapatot kereshet magának.

A 29 éves támadó tavaly nyáron ingyen került a Chelsea-től az Anfieldre, ahol érkezése óta mindössze három gólt szerzett. Cole a szezon nagy részét a kispadon töltötte, csupán hét mérkőzésen jutott szóhoz a kezdőcsapat tagjaként.

"Ez nehéz Joe számára, hiszen egy remek ember. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogyan azt szerette volna. Kenny (Kenny Dalglish - a szerk.) egy új Liverpoolt épít Andy Carrollra és Luis Suárezre, s további új játékosokat akar a klubhoz csábítani nyáron. Sajnos ez Joe számára rossz hír, hiszen létszámfelettivé válik" - állítja egy, a klubhoz közel álló forrás.

A Liverpool állítólag 10 millió font körüli összegért hajlandó lenne megválni Cole-tól, aki iránt a Tottenham Hotspur és a West Ham United érdeklődik. Nem valószínű azonban, hogy hajlandó lenne a pocsék formában levő és sérülékeny játékosért ekkora összeget kiadni e két egyesület.

megosztom