Manchester United

Egy percig sem kételkedtünk a győzelemben - Javier Hernández

A Premier League 34. fordulójának rangadóján a Manchester United az Everton gárdáját fogadta. A Vörös Ördögök egyetlen, győztes találatát jegyző támadója, Javier Hernández örül csapata újabb sikerének, amellyel egy lépéssel közelebb kerültek a bajnoki címhez.

Antonio Valencia és Javier Hernández ünnepli a Manchester United gólját az Everton elleni meccsen a Premier League 34. fordulójában.
Mint ismert, a fiatal mexikói 84. percében szerzett fejesének köszönhetően a United hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Everton együttesét.

A mérkőzést követően a Chicharito becenévre hallgató támadó a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a találkozón látottakat értékelte.

"90 percen keresztül küzdöttünk azért, hogy sikerüljön betalálnunk. Meg akartuk szerezni mindhárom pontot, melyet a lehető leghamarabb szerettünk volna bebiztosítani. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amely fárasztó is volt számunkra. Ismerve a Manchester United történelmét, egy percig sem kételkedtünk abban, hogy nem szerzünk gólt a hajrában."

Hernándezen kívül megszólalt a középhátvéd Jonny Evans is, aki szintúgy az Everton elleni bajnokiról ejtett szót.

"Azt hittem, ez is olyan nap lesz számunkra, mikor semmi sem jön össze. Az első félidőben több lehetőséget is elszalasztottunk. A menedzser több helyen változtatott a kezdő tizenegyen, több játékos bekerült a csapatba, akik nem sok mérkőzésen kaptak lehetőséget, ennek ellenére az egész mérkőzés során jó teljesítményt nyújtottunk. "