Ferencváros

Prukner reméli, nem most oldódik fel a görcs az MTK-ból

Az FTC szakmai igazgatója szerint elsősorban magukkal kell foglalkozniuk, a saját problémáikat kell orvosolniuk a győzelemhez.

ftcPrukner László nehéz mérkőzésre számít az MTK ellen, annak ellenére, hogy a kék-fehérek kieső helyen állnak az NB I-ben.

- Az MTK egy kicsit megtorpant, aminek biztos megvan az oka - kezdte Prukner László az ftc.hu-nak. - A játéktudásuk és a játékosállományuk a jelenlegi helyezésüknél sokkal jobb, de sok tekintetben bebizonyosodik, hogy emberek játsszák ezt a sportot és a külső körülmények befolyásolják a teljesítményt. Ezzel így vagyunk mi is. A Kaposvár ellen nagyon jó teljesítményt nyújtottak és szerencsétlenül kaptak ki.

A szakvezető szerint az MTK játékosaiban fel kell oldódnia a görcsnek, de reméli, ez nem vasárnap történik meg.

- Biztos vagyok benne, hogy most mindenkiben dolgozik a bizonyítási vágy, csak fel kell oldódjon a görcs bennük és akkor az MTK megint jó csapat lesz. Remélem, ez a görcs nem pont ellenünk fog feloldódni, de ahhoz, hogy ez így is legyen, nekünk kell majd a legtöbbet tennünk. Elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk, a saját problémáinkat kell orvosolnunk, ezt tesszük nap, mint nap. A Fradi az MTK otthonában ritkán nyer, de remélem, mi tudunk majd ezen változtatni.