Lombard Pápa

A győzelem a cél a Videoton ellen - Heffler

"Talán azért nem sikerült feltörnünk a Honvéd védelmét, mert a támadóharmadban nem járattuk elég gyorsan a labdát, és a mélységi beindulások is elmaradtak" - mondta Heffler Norbert a Honvéd elleni vereség után.

pápaHeffler Norbert szerint a Honvéd ellen simán nyerhetett volna a Lombard Pápa, de nem járatták elég gyorsan a labdát a betömörülű védelem előtt, így maradt az 1-0-s vendégsiker.

- Az első játékrészben még voltak lehetőségeink, személy szerint nekem is, de kimaradtak, a második negyvenöt percben aztán már nem volt sok lehetőségünk. Talán azért nem sikerült feltörnünk a Honvéd védelmét, mert a támadóharmadban nem járattuk elég gyorsan a labdát, és a mélységi beindulások is elmaradtak. Igaz, nagyon nehéz volt ellenük játszani, mert nagyon betömörültek, de ennek ellenére is hoznunk kellett volna ezt a mérkőzést. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült - mondta csalódottan Heffler Norbert a naplo-online.hu-nak. - A Videoton ellen egyik hazai csapatnak sem egyszerű, pláne idegenben, de mi megpróbálunk helytállni majd Fehérváron. A Győr nagyon masszív csapat lett, amióta Csertői az edző, de úgy érzem, hazai pályán a győzelem a cél. Az Újpest ellen nekünk eddig jól ment a bajnokságban, úgyhogy azt a mérkőzést is bizakodva várhatjuk.