El Clásico

Casillasék nem adják fel, Xavi szerint sokkal jobbak voltak

Iker Casillas, a Real Madrid csapatkapitánya, és a védő Sergio Ramos is a kiállítást nevezte meg a szombat esti bajnoki El Clásico kulcsmomentumaként, mondván, 10 emberrel lehetetlen volt felvenni a harcot a Barcával. A katalánok karmestere, Xavi szerint sokkal jobb teljesítményt nyújtottak ellenfelüknél, ezért kissé csalódott a döntetlen miatt.

Casillas és Ramos Alves kiállításának elmaradását nehezményezi

Iker Casillas"Nehéz helyzetbe kerültünk a büntető és a kiállítás után. A szurkolóink segítettek, végig támogattak minket, ők voltak a tizenegyedik ember. Tisztában voltunk vele, hogy ez a mérkőzés a legkevésbé volt fontos az előttünk állő négy párharc közül, mégis, ezek után a bajnoki cím megnyerésére minimálisra csökkentek esélyeink. De folytatjuk a harcot a végsőkig."

Sergio Ramos"A győzelem a legszebb eredmény, ma nem állt mellénk a szerencse. Albiol kiállítása nehéz helyzetbe sodort minket, a Barcelona átvette ezután a játék irányítását. Alves ugyanúgy megérdemelte volna a piros lapot, büntetőt érőne szabálytalankodott Marcelo ellen. Amíg más klub hivatalosan meg nem nyeri a bajnokságot, addig kötelességünk minden erőnkkel harcolni az aranyért. Szeretném kiemelni a csapatunk egységét, ma este bebizonyítottuk, hogy fel tudjuk venni a versenyt a Barcával és egyenrangú felek vagyunk."

Xavi"Eldönthettük volna a bajnokságot a győzelemmel, csalódott vagyok emiatt, mert sokkal jobbak voltunk a Madridnál. Persze a jelen körülmények között a döntetlen is jó eredmények számít. Jól teljesítettünk, talán a támadójátékunkon kell még csiszolnunk."

Primera División, 32. forduló:
Real Madrid-Barcelona 1-1 (0-0)
Gólszerző: C. Ronaldo (82. - büntetőből), illetve Messi (53. - büntetőből). Kiállítva: Albiol (Real Madrid, 51.).