Ligakupa

Senki sem várta a Pakstól ezt a teljesítményt - Nagy Zoltán

A Ligakupa döntőjének első mérkőzésén a DVSC-TEVA hazai pályán 2-1-re legyőzte a Paksot, de a visszavágó izgalmasnak ígérkezik az atomvárosban.

dvscNagy Zoltán szerint meglepő a Paks remek szereplése, főleg annak ismeretében, hogy csak magyar játékosok vannak a keretben.

- Itthon nyertünk 2-1-re, tehát egygólos előnyt sikerült szerezni a visszavágóra. Szeretnénk ezt megtartani, de természetesen a cél, hogy nyerjünk Pakson. Ebben a szezonban az idegenbeli meccsek nem úgy jöttek össze, ahogy szerettük volna, de a Ligakupa-döntőt sikerrel akarjuk venni, és ennek megfelelően készülünk – mondta Nagy Zoltán a dvsc.hu-nak. - Valószínű, hogy lehetőséget kapnak olyan labdarúgók is, akik eddig kevesebbet játszottak a bajnokságban, ők is szeretnék bebizonyítani, ott a helyük a keretben. A Paks remekül szerepel idén, ami egy kicsit meglepő, senki sem várta tőlük ezt a teljesítményt, főleg annak ismeretében, hogy csak magyar játékosok vannak a keretben. Nincsenek nagynevű labdarúgóik, erejük a csapategységben rejlik.