Videoton-ZTE

Ami az összefoglalóból kimaradt

A Zalaegerszeg elnöke szerint többször is tévedett kárukra a játékvezető a Videoton ellen, amit azonban a vasárnapi összefoglalóban elfelejtettek mutatni.

zteTovábbra sem csitulnak a kedélyek a pénteki Videoton-Zalaegerszeg mérkőzés után. Bár a 3-0-s végeredmény egyértelműnek tűnik, ehhez kellettek a bírói hibák is, amik ezúttal a hazaiakat segítették.

"Sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, s egy jó mérkőzés vett rossz irányt, amit rajtam kívül a szurkolóink is nehezen dolgoznak fel" - mondta Nagy Ferenc a Zalai Hírlapnak. "Azt sem értjük, hogy a vasárnap esti, a hét végi találkozókat elemző televíziós műsorból miért maradt ki több lényeges dolog. Például az Alves-féle nyilvánvaló lökés előtti szituáció, amikor Panikvart lekönyökölte a Videoton játékosa, védőnk emiatt ápolást kért, majd hiába szeretett volna visszajönni a pályára, a játékvezető ezt - és a cserénket sem - engedte."

A zalai klub elnöke elmondta, szóban természetesen jelezték kifogásaikat, azonban nem látják értelmét, hogy vizsgálatot kérjenek.

"Arról senki sem beszél, hogy Alves lesről indult, a kiállítás pedig szerintünk erős volt, hisz Vlaszák nem utolsó emberként találkozott a csatárral" - folytatta az elnök. "Azt is kérdezem: vajon a férfias küzdelemben valóban annyival durvábbak voltunk, hogy öt sárga és két piros lapot kellett kapnunk, a Videoton egy sárgájával szemben?"