Inter

Samuel 153 nap után újra edzésbe állt

Az Internazinale hivatalos oldalán jelentette be a jóhírt, hogy Walter Samuel, az együttes argentin középhátvédje újra teljes értékű edzésmunkát végez, hétfőn délelőtt már társaival tréningezett.

Walter Samuel (Inter) újra edzésbe álltSamuel tavaly november 6-én, a Brescia elleni bajnokin szenvedett súlyos sérülést, jobb térdében az elülső és a hátsó keresztszalag is elszakadt. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára, de a vártnál gyorsabban haladt felépülése. Hétfőn délelőtt, 153 nappal a helyreállító műtét után újra a csapattal tréningezett az Angelo Moratti edzőközpontban.

A kék-feketék kedden reggel repülnek Gelsenkirchenbe, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára (Samuellel a keretben), az argentin védő a tervek szerint a Schalke ellen tér vissza szerdán este. A milánói odavágón 5-3-ra nyertek a németek.

 

Az Internazionale Schalke 04 elleni kerete:

Kapusok: Júlio César, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni.
Védők: Iván Córdoba, Javier Zanetti, Lúcio, Maicon, Andrea Ranocchia, Marco Materazzi, Walter Samuel, Yuto Nagatomo.
Középpályások: Dejan Stankovics, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Husszin Hardzsa, MacDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Joel Obi, Philippe Coutinho.
Csatárok: Samuel Eto'o, Diego Milito, Goran Pandev.