PMFC

Kiss Laci menesztése óriási traumát okozott - Gyánó

Címkék:

A PMFC támadója elismeri, huszonöt játékosból húsznak lógott a feje az öltözőben, amikor menesztették Kiss Lászlót, emiatt a mai napig rossz lelkiállapotban vannak.

PMFCTovább mélyül a PMFC válsága, hiszen az NB II-ben feljutásra pályázó klub újabb vereséget szenvedett a hétvégén, ezúttal a BKV Előrétől kaptak ki, így távol kerültek a feljutástól. Olyan pletyka terjedt el Pécsen, hogy a játékosok annyira nem szeretik az új edzőt, Mészáros Ferencet, hogy a pénteki edzésen neki is mentek. Gyánó Szabolcs azonban cáfolta ezeket a híreket.

"Határozottan cáfolom azt a pletykát, amely szerint bárki nekiugrott volna a vezetőedzőnek! – mondta a pécsi csatár a bama.hu-nak. – Ilyen nem történt. Korábban voltak veszekedések a csapattagok között, de teljesen más jellegűek. Mészáros Ferencről nekem kifejezetten pozitív a véleményem, mind emberileg, mind szakmailag jó benyomást tett rám.

A rossz teljesítménynek mégis valami oka van, hiszen Kiss Lászlóval még az első helyen állt a csapat, amíg nem meneszetették.

„Kiss Laci menesztése óriási traumát okozott. Több edzőváltáson túlestem már, de olyat még nem láttam, amit itt: huszonöt játékosból húsznak lógott a feje az öltözőben. Emiatt a mai napig rossz lelkiállapotban vagyunk. Nem edzőprobléma van a csapatnál. A szombati mérkőzés előtt ráadásul biztos volt benne, hogy győzni fogunk! Sokat beszélgettünk a társakkal, voltak olyan jelek, hogy végre ismét egymásra találtunk” - jelentette ki az egykori Vasas-játékos.