Győri ETO

Dudás Ádám bravúrja: két nap alatt két bajnoki gól

A Győri ETO középpályása előbb a Szolnok kapujába talált be az NB I-ben, majd az FTC II-nek rúgott gólt a másodosztályban.

GyőrDudás Ádám két napon belül két gólt szerzett a bajnokságban. Az egykori U18-as Európa-válogatott középpályás szombaton az NB I-es, vasárnap pedig az NB II-es csapatban talált be az ellenfél kapujába.

- Szombaton harmadik alkalommal léptem pályára az NB I-es szezonban. Két és fél év és a sérülésem után ez volt az első bajnoki gólom. Nehéz pillanatokat éltünk át a mérkőzésen, pont azután álltam be, amikor a második gólt kaptuk. Más célunk nem lehetett, mint megszerezni a három pontot. Hittünk a győzelemben, nem adtuk fel és ennek köszönhettük, hogy nyertünk. Örülök, hogy a gólommal hozzájárultam a győzelmünkhöz - mondta Dudás Ádám az eto.hu-nak. - Vasárnap az NB II-ben is pályára léptem, mert szombaton keveset játszottam. Nagyon örültem, hogy teljes mérkőzést játszhattam, így nem maradt ki egy hétvége sem. A tegnapi nehéz mérkőzés volt, az FTC-t a második félidőben a szél is támogatta. A mérkőzésen voltak helyzeteim és ismét gólt tudtam rúgni, a három pontot ezen a mérkőzésen is megszereztük. Az elmúlt félévhez képest jó formában vagyok, nagyon örülök, hogy bizalmat kaptam az első csapatban. Szeretnék élni és további gólokkal rászolgálni a bizalomra.