Debrecen

Coulibaly túljutott a nehézségeken, célja az ezüstérem

Adamo Coulibaly úgy érzi, túljutott a tavaszi hullámvölgyön, és fejben is megerősödött. A Loki francia támadója a Hajdú Online-nak beszélt az elmúlt hetekről.

"Ha egy labdarúgó körül rendben mennek a dolgok, akkor fejben is jobban ott tud lenni a pályán, ami elősegíti a megfelelő koncentrációt. Korábban voltak gondjaim, de most már minden rendben van és csak a játékra összpontosítok, örülök, hogy ez a teljesítményemen is meglátszik - nyilatkozta Coulibaly a haon.hu-nak.

A csatár az Újpest elleni találkozón a mezőny egyik legjobbja volt, gólt lőtt és tizenegyest harcolt ki:  "Nagyon fáj az újpesti pontvesztés, hiszen jól futballoztunk és kétszer is előnybe kerültünk a Szusza-stadionban, mégsem sikerült legyőznünk a lilákat. Sajnos mindkétszer kiegyenlített az Újpest, de ez van, a futball már csak ilyen... Sok pontot kell gyűjtenünk a hátralévő fordulók során, hogy megszerezzük az ezüstérmet a bajnokság végén. Mert a DVSC-TEVA esetében jelen esetben csak ez lehet az elvárás, hiszen nem vagyunk annyira rosszak, mint a mostani helyezésünk azt mutatja."

"Nagyon fontos, mert a Loki nem maradhat trófea nélkül az idén! Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a Paks kemény ellenfél lesz. Ők is nyerni akarnak, de az előny nálunk van, és képesnek tartom a Debrecent arra, hogy ezt Pakson is megőrizze!" - utalt Coulibaly a szerdai Ligakupa-döntő visszavágójára, amelyre 2-1-es előnnyel utazik a Loki a Pakshoz.