U19-es válogatott

A hajrában buktunk el Izrael ellen

Szepessy László elismerte, a hazaiaknak több helyzetük volt, ezért az utolsó pillanatokban nem érdemtelenül szerezték meg a győztes találatot.

MLSZU19-es válogatottunk hétfőn lejátszotta első izraeli felkészülési mérkőzését. Az mlsz.hu beszámolója szerint Szepessy László együttese a 93. percben kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a házigazdáktól.

A hazaiak már a 12. percben megszerezték a vezetést, amire csak egy kapufával tudtunk válaszolni. A szünet után azonban jött az egyenlítő találat, Skriba Máté büntetőből volt eredményes. A hajrában az izraeliek mezőnyfölényben játszottak, majd a 93. percben megszerezték a győztes gólt is.

- Tanulságos meccset játszottunk egy nagyon jó ellenféllel szemben - fogalmazott Szepessy László a találkozó után. - Szokatlan ritmusú mérkőzés volt, amelyen még a körülményekkel is ismerkedni kellett, hiszen egy nappal a megérkezés után, közel harmincfokos hőségben léptünk pályára. El kell ismerni, hogy a hazaiaknak több helyzetük volt, ezért az utolsó pillanatokban nem érdemtelenül szerezték meg a győztes találatot.

U19-es válogatott: Ambrusics Róbert - Szolnoki Roland, Oláh Máté, Kelemen Dávid, Farkas Norbert - Skriba Máté (Tóth Lajos, 63.), Windecker József, Batizi-Pócsi Balázs (Kovács István, 84.), Gyurján Bence (Ponczók Csaba, 70.) - Bacsa Patrik (Zamostny Balázs, 63.), Elek Bence (Ugrai Roland, 46.)