Női tenisz

Wozniacki nem akar vetkőzni

  • VNA

Elutasította a Playboy magazin felkérését a közelmúltban a dánok teniszezője, a világelső Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki meztelenül napozik.
A világ egyik legismertebb férfi magazinja, a Playboy híres arról, hogy szeret igazi sztárokat is levetkőztetni. Ezúttal azonban nem jártak sikerrel a nyuszis magazin szerkesztői, a női tenisz-világranglistát vezető Caroline Wozniacki ugyanis kikosarazta őket. A jelenleg a Charlestone-i torna döntőjére készülő világelső dán játékos az Ekstra Bladet nevű dán újságnak elmondta, hogy sohasem szeretne meztelenül mutatkozni nyilvánosan.

„Az ilyen képek nem tennének jót Caroline imidzsének” - nyilatkozta menedzsere, John Tobias, aki azt is elmondta, hogy védence még túl fiatal is lenne az ilyen jellegű fotózáshoz és ilyen módon távol tartja magát a hasonló jellegű kérésektől.

A Playboy kifejezetten szeret sikeres sportolókkal együtt dolgozni. A magyarországi kiadásban az olimpiai ezüstérmes úszó, Szabó Tünde szerepelt a 2003 márciusában megjelent szám címlaplányaként. Az athéni olimpián mellúszásban győztes amerikai Amanda Beard az újság angol nyelvű kiadásának 2007 júliusi számában szerepelt a címlapon.