NB I

Gólt kapott a Vasas, de ismét pontot szerzett

  • MTI

A Vasas hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az MTK együttesével a labdarúgó Monicomp Liga 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A Vasas az MTK ellen - Fotó: MTI
Elképesztően sok hiba jellemezte az első félidőt, mindkét csapat játékosai rendre elszórták a labdákat, így akcióból jó darabig nem alakult ki komolyabb helyzet, igaz, a Vasas néhány pontrúgásból veszélyeztetett.

A 37. percben aztán a „semmiből”szerzett vezetést az MTK, ami azt jelentette, hogy megszakadt a Vasas kiváló sorozata: az angyalföldiek kereken 600 perc után kaptak gólt a bajnokságban.

A vezetés tudatában nyugodtabban futballozott a vendég alakulat, Tischler meg is duplázhatta volna az előnyt, ám csak a kapufát találta el. A 63. percben aztán jött a fordulópont: Hegedűs rossz ütemben jött ki, elütötte a hazai játékost, ezért kiállították, Ferenczi pedig büntetőből egyenlített. A folytatásban hiába játszott emberelőnyben a Vasas, újabb gól már nem született.

Monicomp Liga, 22. forduló:

Vasas-Híd – MTK Budapest 1-1 (0-1)
gólszerzők: Ferenczi (66., 11-esből), illetve Tischler (37.)
sárga lap: Arsic (67.), illetve Hegedűs (26.), Vukmir (30.), Vukadinovic (43.), Ladányi (58.)
kiállítva: Hegedűs (63. - MTK), Sütő (93. - MTK)

Illovszky Stadion, 800 néző, v.: Veizer

Vasas: Németh G. – Gáspár, Katona, Kovács G., Mileuszic – Arsic, Kulcsár D., Lisztes, Rezes – Ferenczi, Lázok (Szilágyi, a szünetben)

MTK: Hegedűs – Sütő, Szekeres A., Vukadinovic, Vukmir - Kanta J., Ladányi, Pátkai (Hajdú, 80.) – Könyves (Hrepka, 53.), Pál A., Tischler (Szatmári, 66.)