Veszprém FC

Vágó Attila szerződést hosszabbított, pedig az élvonalból is keresték

Címkék:

Az NB II-ben kiesés elől menekülő Veszprém FC 2013-ig szerződést hosszabbított a legutóbb Szolnokon dolgozó szakemberrel.

Vágó Attila 2013 nyaráig szerződést hosszabbított a Veszprém FC-vel. Nem gyakran történik meg, hogy egy kiesés elől menekülő csapatnál új ajánlatot tesznek a szakvezetőnek, igaz Vágó Attila télen vette át a csapatot.

- Jól esik nekem, hogy bíznak bennem a vezetők, meggyőződésem, hogy hosszú távon eredményesek tudunk lenni. Magyarországon bevett szokás, hogy néhány hónap, fél, esetleg egy év után edzőt cserélnek a klubok, pedig mindenki tudja, hogy minimum két év szükséges ahhoz, hogy egy jó csapatot építsünk. A munkához idő, türelem és megértés szükséges mind a vezetőség, mind a szurkolók részéről. Most a legfontosabb, hogy legyőzzük a Tatabányát és a szezon végén bentmaradjunk, hosszú távon pedig az a célom, hogy két év múlva olyan csapatunk legyen, amire büszkék lehetünk” – nyilatkozta a tréner a klub hivatalos honlapján.

Az  NB II Nyugati csoportjának 14. helyén álló egyesület edzője azt is elárulta, NB I-es csapatok is érdeklődtek utána.

Jó érzés, hogy más klubok is megkerestek, de mindenhol elmondtam, hogy én most a Veszprém edzője vagyok, és most az a legfontosabb feladatom, hogy a csapatom bentmaradjon. Szerencsére ez pozitívan jött le, és nem azt mondták, hogy beképzelt vagyok, hanem megbecsülést éreztem azon klubok részéről is, akiknek nemet kellett mondanom” – tette hozzá a szakember.