Videoton

Gyurcsónak megbocsátottak, újra az első csapattal edz

Két hét után visszatérhet az első csapathoz a Videoton fiatal támadója, aki szó nélkül maradt távol az edzésről.

vidiGyurcsó Ádám visszakerült a Videoton első csapatának keretéhez, miután két hétig az NB II-es együttesben lépett pályára azért, mert edzést mulasztott anélkül, hogy szólt volna bárkinek is erről.

"Sem a klub, sem pedig az én célom nem lehet az, hogy megfosszak a lehetőségtől egy fiatal, tehetséges játékost. A büntetést ettől függetlenül megérdemelte, sőt példát is statuáltunk vele: senki sem maradhat távol egyetlen edzésről sem anélkül, hogy ezt a szakmai stábnak előzetesen jelezné. Ádám egyébként bocsánatot kért és elismerte, hogy hibázott" - mondta dr. Mezey György a vidi.hu-nak.

Gyurcsó Ádám egy félreértésről beszélt az ügy kapcsán.

"Közel egy órás beszélgetést folytattunk a Mesterrel, amelynek során tisztáztuk a történteket. Elmondtam, hogy félreértettem az utasítást, mivel az hangzott el, hogy a fiatalok az NB II-es csapattal mennek edzőmeccset játszani másnap. Miután én magamat ebbe a csoportba tartozónak gondoltam, így természetesnek vettem, hogy nem kell megjelennem a másnap délelőtti, fehérvári edzésen. Szerencsére sikerült mindent megbeszélnünk, s mivel az elmúlt két hétben többször is bizonyítottam a Vidi II-ben, jól ment a játék és több gólt is szereztem, így most ismét lehetőséget kapok a felntőttek között, aminek nagyon örülök és remélem élni is tudok vele" - tette hozzá a fiatal támadó.