Videoton

Szakmai izgalmai is lesznek a szolnoki meccsnek - Mezey

A Videoton szakvezetője szerint sosem jósolhatunk egy várható meccsel kapcsolatban pusztán annak alapján, amit a tabella muta.

A listavezető Videoton az utolsó helyezett Szolnokhoz látogat, ami akárhonnan is nézzük, sima vendéggyőzelmet sejtet. A fehérváriak szakvezetője ennél azonban óvatosabban fogalmaz.

"Sosem jósolhatunk egy várható meccsel kapcsolatban pusztán annak alapján, amit a tabella mutat. Biztos vagyok benne, hogy a Szolnok nagyon felkészül erre a bajnokira, hiszen – nagyon helyesen – nem adták fel, s igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a hátralévő tíz meccsükön annyi pontot szedjenek össze, ami elég lesz az NB I-ben való bennmaradáshoz. Ennek okán is komoly mérkőzést várok, amelynek szakmai izgalmai is lesznek, hiszen vendéglátóink védelme igen jól zár, remélhetőleg sikerül majd áttörni úgy, ahogy mi szeretnénk. Ugyanakkor vannak gyors, jó játékosaik, elsősorban Remilit emelném ki, aki mindig veszélyt jelenthet az ellentámadások során. Lelkileg és fizikailag felkészülten lépünk majd pályára, ami számunkra kötelező, ez a csapat már nem adhatja alább! Továbbra is vannak betegeink, sérültjeink. Úgy látszik, az egész társaságon lassanként átvonul egy vírus, legutóbb éppen Alves és Vasziljevics szenvedett tőle, de Polonkait valami komolyabb betegség döntötte le a lábáról, amivel hetek óta kínlódik. Szerencsére Alvesék rendbe jöttek, és hosszú idő után úgy látom, Nagy Dani is kezdi megtalálni a régi formáját és olyan állapotba került, hogy számítani lehet rá. Farkas Balázs viszont továbbra sem játszhat és Sebők is kisebb sérüléssel bajlódik, így Tujvel utazik helyette Szolnokra" - tekintett előre dr. Mezey György.