NB II

Kiprich szerint nem ez a Gyirmót-Pécs dönt a feljutásról

Címkék:

Vasárnap délután a Gyirmót a PMFC-t fogadja, ám a hazaiak szakvezetője úgy gondolja, győzelmük esetén sem mondható biztosra a feljutásuk.

Az NB II Nyugati csoportjának két éllovasa, a Gyirmót és a PMFC játszik egymással vasárnap délután. Bár sokak szerint a találkozó akár a feljutásról is dönthet, Kiprich József óvatosabban fogalmaz. A gyirmóti tréner szerint két nagyon jó csapat csap össze, de az, hogy a bajnokság végén ki örülhet majd, a hátralévő tíz fordulóban dől majd el.

- Nem ez a mérkőzés fogja eldönteni a bajnokság sorsát - mondta Kiprich József a pmfc.hu-n. - Nagyon örülök, hogy a keretünkben nincs sérült és eltiltott játékos, így teljes létszámmal várhatjuk az összecsapást. Mi úgy készülünk erre a mérkőzésre, mint bármelyik más találkozóra a bajnokságból, hiszen van még 10 forduló a tavaszi szezonból, úgyhogy nem ez a mérkőzés dönti el a bajnoki cím sorsát.

A pmfc.hu kérdésére a szakember elmondta, a PMFC játékosainak egyikéből sem készül külön a csapat, egy-két dologra fel fogja hívni játékosainak figyelmét, de ennél többet nem árult el.