Bundabotrány

Május közepéig dönt a CAS a debreceni labdarúgókról

  • MTI
megosztom

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön május 16-ig meghosszabbította az ítélethozatali határidőt a Debrecen két eltiltott labdarúgója, Mészáros Norbert és a montenegrói Vukasin Poleksic fellebbezésének ügyében.

Alberto Gilardino Szélesi Zoltánnal küzd a Debrecen-Fiorentina (3-4) Bajnokok Ligája mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban.
Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója az együttes honlapját úgy tájékoztatta: a döntésről a december 31-ig eltiltott Mészáros Norbert és a 2012. június 30-ig eltiltott Vukasin Poleksic ügyvédeit értesítette a CAS.

A szervezet március 10-én hallgatta meg az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két futballistát, a velük tartó ügyvédeket, illetve tanúként Dombi Tibort és a szerb Djordje Panticot.

A két játékost az UEFA azért tiltotta el, mert a Fiorentina elleni, 2009. október 20-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. Vukasin Poleksic - aki korábban elismerte a megkeresését - enyhítésért, Mészáros Norbert felmentésért fellebbezett, mondván egyáltalán nem került kapcsolatba mérkőzést befolyásolni szándékozó személlyel.

megosztom