Bolton Wanderers

Bogdán Ádám szerződést hosszabbított

megosztom

2014-ig meghosszabbította a szerződését a Bolton Wanderersszel Bogdán Ádám. A magyar válogatott bő keretében újabban rendszeres lehetőséget kapó kapussal menedzsere elégedett, így boldogan üdvözölte a szerződéshosszabbítás tényét is.

A Hollandia ellen a bő keretben helyet kapó Bogdán Ádám 2014 nyaráig hosszabbította meg szerződését a Bolton Wanderersnél. A 23 éves kapus 2007-ben igazolt a Premier League-ben szereplő csapathoz, és ebben a szezonban már többször is lehetőséget kapott Owen Coyle-tól. Többek között az Arsenal ellen is ő őrizte együttese kapuját, amikor csapattársa, Jussi Jääskeleinen az eltiltását töltötte.

Bogdán Ádám a Bolton Wanderersben

A menedzser szerint a fiatal hálóőr megdolgozott új szerződéséért, és örömmel konstatálta, hogy sikerült megállapodni Bogdánnal. "Remek hír ez a klub számára, ez is bizonyítja, hogy építünk az új játékosokra. Amióta én a Boltonnál dolgozom, Ádám fejlődése kiemelkedő volt. Minden tekintetben jobbá vált, ahogy ezt a kupa- és bajnoki mérkőzéseken is bebizonyította. Örülök, hogy hosszú időre szóló szerződést kötöttünk vele."

Bogdán a szereplései ellenére még mindig második számú kapusnak tekinthető a Boltonnál, hiszen a bajnokikon csak akkor kapott lehetőséget, amikor finn társa hiányzott, illetve a kupasorozatok előrehaladtával is háttérbe szorult. Owen Coyle nyilatkozatából arra következtethetünk, hogy ez is megváltozhat a közeljövőben.

"Jussi az egyik legjobban teljesítő kapus volt a Premier League-ben az elmúlt tíz évben, és az, hogy Ádám együtt dolgozhat vele, mindenképp hozzájárul a fejlődéséhez. És most már Jussi is tudja, hogy valódi riválisa van a csapatnál."

megosztom