Holland-magyar

Zártabb alapállásban játszunk kedden - Egervári Sándor

  • MTI

Nagyobb hangsúlyt fektet a védekezésre, ezért zártabb alapállásban lép majd pályára a magyar labdarúgó-válogatott kedden, a hollandok ellen Amszterdamban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőn.

Egervári Sándor edzést tart - Fotó: AFP
Az mlsz.hu helyszíni beszámolója szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány a hétfő esti egyórás edzés előtti sajtótájékoztatóján azt mondta, rendkívül csalódott, hogy a csapat a múlt pénteken, Budapesten elszenvedett 4-0-s vereség alkalmával nem tudta megismételni az ősszel mutatott jó teljesítményét.

"Javulnunk kell a labdaszerzés területén is, ugyanakkor nem lesz teljesen defenzív a játékunk, nem mondunk le a gólszerzés lehetőségéről sem - fogalmazott Egervári. - A hatékonyabb szereplés érdekében három poszton tervezek változtatást a középpályán."

A hétfő esti edzésen a nemzeti csapat tagjai - a laza átmozgató gyakorlatok mellett - a szűk területen való egymás elleni játékot gyakorolták.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:
Király Gábor - Lázár Pál, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Varga József, Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir, Gera Zoltán, Vadócz Krisztián - Rudolf Gergely