Real Madrid

Képesek vagyunk minden címet megnyerni - Lassana Diarra

A francia válogatott középpályás, Lassana Diarra még az összes sorozatban talpon áll az idei szezonban a Real Madriddal (a Király Kupa döntőjében a Barcelonával mérkőznek, a bajnokságban 5 pont hátránnyal másodikok a katalánok mögött, míg a BL negyeddöntőjében a Tottenhammel csapnak össze a királyiak). Elmondása szerint minden sorozatban a végső győzelem a céljuk.

Real Madrid"Számos fontos mérkőzést játszunk még a szezon során. Április kiváló erőpróba lesz számunkra, ugyanis szeretnénk a Barcelonával szembeni pozíciónkon javítani. Mindig nehéz szembenézni a Barcelonával, de ismét egy döntőben találkozhatunk (A Copa del Rey fináléjában - a szerk.), amelyen mindenképp győznünk kell" - beszélt a soron következő mérkőzések fontosságáról Lass.

A rutinos francia kitért argentin csapattársa, Gonzalo Higuaín állapotára is:

"Higuaín már egészséges. Egy nagyon jó játékosa a csapatnak és remélem, hogy a lehető leghamarabb visszatér. Nagyon örül, hogy edzhet és úgy tűnik, nincs semmilyen fizikális problémája."

A csapaton belüli helyzetéről elégedetten beszélt a Real Madrid védekező középpályása:

"Nagyon boldog vagyok, boldogabb, mint korábban. Már két és fél éve vagyok itt, így természetesen beszélem a spanyolt. Megértem és tudomásul veszem, amit az emberek mondanak rólam. Nincs konfliktusom senkivel sem. Szeretném a csapatot címek elhódításához segíteni. Képesek vagyunk minden címet megnyerni, melyekért jelenleg harcolunk."