Újpest

Barczi és Pollák a Górnik ellen térhet vissza

Az Újpest vezetőedzője örül a lengyel Górnik Zabrze elleni mérkőzésnek, mert Szusza Ferenc klubhűsége mindannyiuk számára példaértékű.

Ahogy arról már beszámoltunk, az Újpest Szusza Ferenc emlékére gálamérkőzést játszik a Górnik Zabrze ellen vasárnap. A találkozónak több szempontból is örül Mészöly Géza, a lilák vezetőedzője.

"A válogatott Eb-selejtező mérkőzése miatti bajnoki szünet miatt remekül beleillik ez a gálameccs a programunkba, így a magam részéről örömmel járultam hozzá az emlékmérkőzéshez még hetekkel ezelőtt. A lengyel Górnik Zabrze erős ellenfél, így szakmailag is sokat jelent, hogy lengyel csapat ellen készülhetünk fel a Ferencváros elleni derbire, arról már nem is beszélve, hogy egy „tét közeli meccsen” tévéközvetítéssel térhet vissza Barczi Dávid és Pollák Zoltán is. A bevételt a szoborra fordítják a szervezők, én pedig örülök, hogy ennek a kezdeményezésnek mi is részesei lehetünk. Azt gondolom, hogy Szusza Ferenc klubhűsége mindannyiunk számára példaértékű, és bízom benne, hogy a szurkolók jól fognak szórakozni a gálameccsen" - mondta az ujpestfc.hu-nak a szakember.