Átigazolás

Priskint kölcsönvette a Swansea

Az angol másodosztályú Swansea City május végéig kölcsönvette Priskin Tamást a szintén Premiershipben szereplő klubjától, az Ipswich Town-tól.

Priskin TamásNapközben már beszámoltunk róla, hogy küszöbön áll Priskin Tamás kölcsönszerződése a Premiership 3. helyezettjével. A feleknek sikerült megállapodniuk a 17 órai határidő előtt, a támadó szezon hátralévő részében a Hattyúkat erősíti.

Priskin szerződtetését a Swansea menedzsere, Brendan Rodgers szorgalmazta, aki a Watfordnál már dolgozott együtt a magyar válogatott csatárral. Rodgers már tavaly nyáron szerette volna megszerezni a 24 éves játékost.

"Dolgoztam már Tamással a Watfordban, csak kiváló dolgokat tudok mondani róla. Rendkívül sokoldalú játékos, igazi erősítést jelent a szezon hátralévő részére" - nyilatkozta Priskin régi-új főnöke.

A csapat jelenleg 3. helyen áll a másodosztályban, egy pontra a közvetlen feljutást jelentő 2. helytől, de jelenlegi pozíciója is feljogosítja a rájátszásra. Az Ipswich a középmezőnyben tanyázik, a 15.