Átigazolás

Feljutásra esélyes csapat veheti kölcsön Priskint

A Swansea csütörtök délutánig egyezhet meg az Ipswich-csel

Brit sajtóhírek szerint Brendan Rodgers, a Swansea City menedzsere, Priskin Tamás korábbi edzője kölcsönvenné a szezon hátralévő részére a csatárt az Ipswich Towntól. Erre csütörtök délután 5 óráig van lehetősége, ha meg tud egyezni Paul Jewellel, a Traktorosok szakvezetőjével. Jewell azonban addig nem szívesen engedi el Priskint, amíg nem biztos abban, hogy pótolni tudja.

Priskin Tamás a magyar válogatottban Litvánia ellen 2010 őszén

Brendan Rodgers egy szurkolói ankéton beszélt arról, hogy meg akarja szerezni a korábban a keze alatt a Watfordban már játszó Priskin Tamást a szezon hátralévő részére az Ipswichtől. Csapata a Swansea jelenleg a harmadik helyen áll az angol másodosztályban, ami feljogosítja arra, hogy részt vegyen a feljutásért rendezendő rájátszásban, de a közvetlen feljutást jelentő második pozíciótól is csak egy ponttal van lemaradva.

Priskin eddig összesen hét gólt szerzett a szezonban, ebből négyet a bajnokságban, és bár kezdetben a télen Roy Keane-t váltó Paul Jewell kezdőként számolt vele, az utóbbi időben többnyire a cserepadra szorul. Az Ipswich azonban a helyén szereplő Jason Scotlanddel sem sokkal eredményesebb, nem meglepő, hogy Jewell is próbálkozik a csatársor erősítésével.

Ha sikerrel jár, valószínűleg elengedi a magyar válogatott Hollandia ellen készülő csatárát a Swansea-hoz, ha nem, akkor Priskin marad jelenlegi csapatánál. Az üzletek megkötésére csütörtök délután 5 óráig van lehetőségük a menedzsereknek, akkor jár le ugyanis a játékoskölcsönzésekre vonatkozó átigazolási határidő Angliában.