Manchester United

Lehet, hogy Ferdinand már nem játszik ebben a szezonban

  • MTI
megosztom

Sir Alex Ferguson, a bajnoki listavezető Manchester United edzője csak remélni tudja, hogy Rio Ferdinand, a csapat angol válogatott labdarúgója még pályára léphet ebben a szezonban.

"Sajnos az ő esetében nem beszélhetünk gyorsan megoldható problémáról, azt hiszem, szerencsések leszünk, ha az idényben még valamikor számíthatunk rá" - nyilatkozta csütörtökön a tréner, akinek a védősorban komoly problémái vannak jelenleg, ugyanis Ferdinand mellett a másik kezdő középhátvédjére, Nemanja Vidicre sem számíthat a Bolton elleni szombati bajnoki találkozón.

A 80-szoros válogatott Ferdinand február 5-én a Wolverhampton elleni bajnokit megelőző bemelegítés során szenvedett vádlisérülést, mely az előzetesen reméltnél jóval súlyosabbnak bizonyult.

A Manchester nem csupán legjobb hátvédjeire, de Fergusonra sem számíthat a meccseken egy ideig, mivel az angol szövetség fegyelmi bizottsága szerdán öt bajnoki találkozóra eltiltotta a trénert, miután élesen kritizálta a Chelsea elleni meccsük játékvezetőjét.

megosztom