Forma-1

Hamilton lehet az új Beckham

Szakított édesapjával Lewis Hamilton, de csak munkaügyileg: eddig Anthony Hamilton menedzselte a McLaren-Mercedes pilótáját, de Hamilton most váltott, azzal a Simon Fullerrel szerződött, aki többek között a Spice Girls, a "Beckham-márka" és Tiger Woods imázsának kialakításáért felelt.

Lewis Hamilton barátnőjével

Fuller egyébként Tiger Woods "helyére" szemelte ki Hamiltont, a botrányos nőügyei miatt parkolópályára került golfozónál jóval jövedelmezőbbnek tartja a brit F1-es versenyztő, akitől zsíros reklámszerződéseket vár a sztárcsináló.

"Már régóta suttogtak erről az üzletről, és most megkötettett. Simon úgy véli, Lewis egy igazi kincs, vonzó megjelenésével, tehetségével és piacképeségével rendkívüli reklámerőt képvisel. Nemcsak a Forma-1-es éveit biztosítja be ezzel, ez annál jóval hosszabb távú együttműködés lesz. Tudjuk, hogyan ívelt fel Victoria és David Beckham csillaga a divatvilágban, Lewis-ra is ez az élet vár." - nyilatkozott egy "névtelen forrás" az angol The Mirrornak.

Fuller az XIX Entertainment cég vezetője, mely számos világsztárt foglalkoztat. A jelek szerint a piltótát sem nagyon kellett rábeszélni a kontraktusra, ugyanis azt tervezi, hogy a filmiparban és rapperként is kipróbálja magát.

Hamilton 2008-ban (amikor világbajnokságot nyert) a leggazdagabb fiatal sportolók listáját vezette, de 2010-re még a top 10-ből is kikerült.